Transparant1x1px

Toegang tot communicatie

Euronet Communications BV is het bedrijf achter de merken: Online.nl, Fiber.NL en Stipte. Met deze merken is Euronet Communications BV zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Euronet Communications BV biedt een breed scala aan internet- bellen- en televisiediensten voor de particuliere markt en kleine bedrijven. In de afgelopen 20 jaar heeft de organisatie veel expertise opgebouwd in de Nederlandse internetbranche. In 2012 waren er ruim 500.000 gebruikers die toegang kregen tot internet, telefonie en televisie.

Online.nl is een internet, bellen en TV provider die eenvoud en transparantie hoog in het vaandel heeft staan. Wij maken overstappen, aansluiten en bedienen uiterst gemakkelijk voor onze klanten en bieden te allen tijde goede service. We bieden onze klanten ‘value for money’, internet, bellen en TV voor een Hollandse prijs, met relevante en aantrekkelijke promoties.

CanalDigitaal werd in 1995 opgericht. Al meer dan een miljoen Nederlanders kijken digitale televisie en luisteren digitale radio via CanalDigitaal. Hiermee zijn ze verzekerd van een uitstekende beeldkwaliteit, een omvangrijk zenderaanbod en scherpe abonnementstarieven. En met HDTV beleven Nederlanders hun favoriete programma's alsof ze er zelf bij zijn. Met CanalDigitaal ontvang je een enorme hoeveelheid zenders. Op dit moment tot meer dan 300 tv-zenders, waarvan 50 HD-zenders.