Transparant1x1px

Toegang tot communicatie

Euronet Communications BV is het bedrijf achter de merken: Online.nl, Fiber.NL en Stipte. Met deze merken is Euronet Communications BV zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Euronet Communications BV biedt een breed scala aan internet- bellen- en televisiediensten voor de particuliere markt en kleine bedrijven. In de afgelopen 20 jaar heeft de organisatie veel expertise opgebouwd in de Nederlandse internetbranche. In 2012 waren er ruim 500.000 gebruikers die toegang kregen tot internet, telefonie en televisie.

Online.nl is een internet, bellen en TV provider die eenvoud en transparantie hoog in het vaandel heeft staan. Wij maken overstappen, aansluiten en bedienen uiterst gemakkelijk voor onze klanten en bieden te allen tijde goede service. We bieden onze klanten ‘value for money’, internet, bellen en TV voor een Hollandse prijs, met relevante en aantrekkelijke promoties.

CanalDigitaal werd in 1995 opgericht. Al meer dan een miljoen Nederlanders kijken digitale televisie en luisteren digitale radio via CanalDigitaal. Hiermee zijn ze verzekerd van een uitstekende beeldkwaliteit, een omvangrijk zenderaanbod en scherpe abonnementstarieven. En met HDTV beleven Nederlanders hun favoriete programma's alsof ze er zelf bij zijn. Met CanalDigitaal ontvang je een enorme hoeveelheid zenders. Op dit moment tot meer dan 300 tv-zenders, waarvan 50 HD-zenders.

Fiber Nederland is gestart door een aantal ondernemers die vonden dat ze zelf keuzes wilden maken in de diensten die aanboden aan hun klanten. Inmiddels is Fiber Nederland onderdeel van een hele grote familie van M7 Group S.A. die in heel veel landen ongeveer 3 miljoen klanten bedient. Maar we doen dat nog steeds met die ondernemers mentaliteit waarmee we gestart zijn.

Wij zijn een bedrijf waar enthousiaste mensen elke dag met plezier naar hun werk gaan. We bieden televisie en communicatiediensten met een persoonlijke service aan mensen die niet kunnen of willen kiezen, in een markt waar je door sommige grote bomen het bos niet meer ziet. 

We zijn anders dan andere bedrijven die televisie en communicatiediensten aanbieden, omdat wij ons altijd in de positie van de klant weten te verplaatsen en zodoende voor elke situatie een passend antwoord zoeken.

Doordat we ons exclusief richten op consumenten, is ook de service specifiek afgestemd op deze groep consumenten.

Daarbij geven we onze klanten het liefst een ongelijke behandeling, omdat iedereen nu eenmaal anders is. Daarom hanteren we altijd een persoonlijke benadering, waarbij zorgeloze toegang tot een optimale televisie en communicatie beleving een randvoorwaarde is.