Transparant1x1px

WERKEN BINNEN EEN JONGE, GEMOTIVEERDE WERKOMGEVING

Euronet Communications BV, gevestigd te Hilversum, werkt voor het Luxemburgse bedrijf M7 en verzorgt alle netwerk en ISP services voor de merken Online.nl, Fiber.NL, Stipte en CanalDigitaal in de Nederlandse markt. Online.nl, Fiber.NL, Stipte en CanalDigitaal bieden Nederlandse consumenten een breed portfolio van televisie-, internet- en telefoniediensten. CanalDigitaal biedt via de satelliet de meeste televisie- en radiozenders in de beste kwaliteit. Online.nl, Fiber.NL, Stipte biedt internet-, televisie-, en telefonieproposities tegen een voordelige prijs. In deze dynamische omgeving bouwt Euronet aan de groei, ontwikkeling en kwaliteit van de diensten die geleverd worden voor de merken Online.nl, Fiber.NL, Stipte en CanalDigitaal.

Voor de ondersteuning van deze ontwikkeling heeft Euronet per direct een:

Vacature lijst

 

 

WIJ BIEDEN:

Een voltijd functie in een dynamische werkomgeving. Je komt te werken bij Euronet Communications BV binnen een team van gemotiveerde collega's. Je ontvangt een marktconform salaris.

Herken je jezelf in dit profiel en wil je in een snel groeiende organisatie werken dan nodigen we je graag uit je motivatie, samen met een uitgebreid curriculum vitae naar ons te sturen.

JE SOLLICITATIE KUN JE BIJ VOORKEUR PER E-MAIL RICHTEN AAN:

Cecile Gerritsen
Human Resources Online.nl & CanalDigitaal
E-mailadres: hr@euronet.com